We all have a part to play in fighting the climate crisis.

Nee, IJsland wordt niet de grootste producent van mango’s. Er stevent géén gigantische ijsschots af op de Belgische kust en hamsters kunnen Afrika niet van groene stroom voorzien. Online vind je massa’s informatie over de klimaatcrisis. Helaas is er veel fake news in omloop.

En daar gaan wij iets aan veranderen! Wil jij meer inzicht krijgen in de klimaatcrisis en de impact ervan op mensen wereldwijd?

What’s
in it
for you?

What’s in it for you, nieuwe Climate Changer? Wel, wij gaan je spammen*! Maar alleen maar met toffe dingen, beloofd. Als je je nu aansluit bij de #ClimateChangers , krijg je een inspirerende starterskit cadeau. We gaan je ook uitnodigen voor workshops, acties en mobilisatiemomenten. Zo hopen we eind dit jaar naar de internationale klimaattop in Glasgow te trekken. Of je kan mee de festivals afschuimen om nog meer Climate Changers te overtuigen.

*nieuwsbrief om de zes weken, relax.

Oxfam &
het klimaat

Je voelt het kriebelen, je wilt iets doen voor het klimaat. Bij ons ben je aan het juiste adres. Oxfam strijdt al zo’n 15 jaar voor klimaatrechtvaardigheid. We doen onderzoek, organiseren burgeracties en zetten druk op politici en bedrijven. Met concrete oplossingen helpen we mensen wereldwijd zich aan te passen aan de gevolgen van de klimaatcrisis. Samen met jou staan we nog sterker.

4 Wereld bollen

Als iedere wereldburger evenveel zou consumeren als een gemiddelde Belg, zouden we 4 wereldbollen nodig hebben om in onze behoeften te voorzien.

Word jij de volgende climate changer?

Sluit je aan bij de wereldwijde gemeenschap van #ClimateChangers. Laat je inspireren en schiet mee in actie.

Let’s act
now!

We voelen de gevolgen van de klimaatverandering elke dag. En die zijn niet voor iedereen gelijk. Overstromingen, stormen, verwoestende droogte: de armste landen dragen de zwaarste gevolgen van de klimaatcrisis, maar zijn er zelf het minst voor verantwoordelijk. Vind je dat ook niet eerlijk – en wil je er iets aan doen?