Wat weet jij over de klimaatcrisis? Kan jij fake news over het klimaat onderscheiden van de naakte feiten? Kom het te weten door onze starterskit! Word Climate Changer

OVER #CLIMATECHANGERS

Toegegeven: de coronacrisis is niet mals. Maar er is nog een andere crisis die intussen op de achtergrond loert en nog een grotere uitdaging is voor ons: de klimaatcrisis. Daarom is het nu tijd om onze stem te laten horen. Daarom is het tijd om te handelen.  

Samen met jou kunnen we meer te bereiken. Samen kunnen we onze planeet en de meest kwetsbare mensen beschermen. Klinkt niet slecht, of wel? 

WORD CLIMATE CHANGER

Als Climate Changer zet jij je op jouw manier in voor het klimaat. Wij gaan jou inspireren en motiveren. Wij geven jou de ingrediënten, jij maakt de cocktail. Sluit je aan bij de #ClimateChangers en speel jouw rol in de strijd tegen de klimaatcrisis.

 

EEN GIFT DOEN

Overstromingen, stormen, verwoestende droogte – we voelen de gevolgen van de klimaatverandering elke dag. En die gevolgen zijn niet voor iedereen gelijk. De rijkste mensen plunderen de planeet, terwijl de armste mensen die het minst verantwoordelijk zijn voor deze crisis, er het meest van afzien.